In English

Tietosuojaseloste

 

MuotoMyrsky Oy:ssa otamme tietosuojasi vakavasti. Teemme kokoajan työtä parantaaksemme läpinäkyvyyttä ja pidämme tietosi turvassa. Lue MuotoMyrsky Oy:n tietosuojaseloste kokonaisuudessa.

 

MuotoMyrsky Oy käsittelee asiakkaiden henkilötietoja yhteydenottopyynnön käsittelemiseksi ja asiakassuhteen hoitamiseen. Käyttäessäsi verkkosivuja ja palveluitamme, hyväksyt tietojesi keräämisen, käytön, jakamisen alle oleviin tarkoituksiin.

 

1. Rekisterinpitäjän tiedot

MuotoMysrky Oy

Itäinen Rantakatu 28, 20800 Turku

puh. 050-4868624

Y-tunnus: 2776384-1

 

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö:

Johanna Liipola

johanna.liipola@muotomyrsky.com

 

2. Mitä tietoja keräämme?

 

A. Tiedot, jotka annat käyttöömme palvelujen tai yhteydenoton yhteydessä.

 

Pääsääntöisesti saamme tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot henkilöiltä itseltään henkilön käyttäessä verkkosivuja, kontaktoimalla yritystä tai käyttämällä palveluitamme. Tämä tietosuojaseloste ei huomio yrityksiä, jota emme omista tai yksilöitä, jotka eivät ole palveluksemme.

Emme kerää tietoa alle 16 vuotiasta yksilöstä, älä hakeudu palvelun käyttäjäksi alle 16 vuotiaana. Jos saamme tietoomme alle 16 vuotiaan palveluun rekisteröitumisen, tuhoamme mahdolliset tiedot. Ilmoitathan sellaista tiedosta info@muotomyrsky.com

 

Käytämme ja tallennamme tietoja käyttäjästä, jotka ovat meille ja palveluille tarpeellisia. Tällaisia tietoja ovat esim. nimi, sähköposti, puhelinnumero ja kolmannen osapuolen esim. Facebookin käyttäjän tiedot.

 

B. Automaattisesti tallentuvat tiedot

 

Milloin tahansa kun olet palvelujemme kanssa tekemisessä, tallennamme automaattisesti serveri logi tiedot, kuten IP osoitteen, “cookie” eli eväste tiedon ja hakemasi sivutiedot.

 

Evästeet eli cookiesit ovat verkkoselaimeesi tallentuvaa dataa, jotka koskevat esimerkiksi verkkosivuja, joilla olet vieraillut. muotomyrsky.fi-sivulla käytämme evästeitä analytiikkatietojen keräämiseen ja verkkosivuston toimivuuden lisäämiseen. Näin voimme parantaa verkkosivujamme ja tehdä niistä hyödyllisimmät asiakkaillemme. Evästeet liittyvät IP-osoitteeseesi, eikä niiden kautta kerätä muita yksilöintitietoja.

 

Sosiaalisen median evästeitä käytetään tunnistamaan käyttäjä sosiaalisen median palveluissa, jotta hän voi esimerkiksi nappia painamalla jakaa artikkeleita. Näillä evästeillä voidaan myös kohdentaa mainontaa. Tietokooste, jonka saamme, on anonyymi, eikä siitä voi tunnistaa yksilöitä. Mikäli et halua, että näitä tietoja kerätään sinusta, voit poistaa evästeet selaimen internet-asetuksista. Tällöin emme voi kuitenkaan taata verkkosivun toimivuutta, koska osa evästeistä ovat välttämättömiä sen toiminnalle.

 

Käytämme seuraavien yhteistyökumppaneiden evästeitä. Voit myös estää yhteistyökumppania käyttämästä evästeiden tietoja seuraavissa osoitteissa:

• Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

• Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

 

 

Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat webbisivujen vierailun yhteydessä automaattisesti. Käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin.

 

 

3. Miksi käsittelemme henkilötietoja?

 

Käsittelemme henkilötietoja pääsääntöisesti voidaksemme palvella asiakkaitamme, hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat velvollisuutemme, ja/tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Käytämme käsiteltyjä henkilötietoja myös yrityksemme ja asiakaspalvelumme kehittämiseen eteenpäin esimerkiksi analytiikan tarjoamien tietojen kautta.

 

Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen. Jos otat yhteyttä meihin sähköpostitse, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä viestisi käsittelyyn.

 

Sinulla on oikeus pyytää lisätietoja ja/tai peruuttaa suostumuksesi tietojen keräämiseen, koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

 

4. Kuinka säilytämme henkilötietoja?

Keräämämme henkilötiedot säilytämme tietosuojalainsäädännön vaatiman ajan sekä/tai niin kauan kun se on yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyllistä esimerkiksi asiakassuhteen ajan.

 

Säilytämme henkilötietojasi EU-alueella, emmekä siirrä niitä ETA-alueen ulkopuolelle.

 

5. Luovutammeko henkilötietojasi muille osapuolille?

Pääsääntöisesti emme luovuta henkilötietoja MuotoMyrsky Oy:n ulkopuolisille henkilöille, paitsi alla mainituissa poikkeustapauksissa.

 

Oikeudellinen syy

Voimme luovuttaa henkilötietoja MuotoMyrsky Oy:n ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on tarpeellista soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

 

Erillinen suostumus

Voimme luovuttaa henkilötietoja MuotoMyrsky Oy:n ulkopuolisille osapuolille, kun olemme saaneet erillisen suostumuksen tietoja koskevalta henkilöltä. Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

 

6. Sinun henkilötietojasi koskevat oikeudet

 

Tietosuojalain asetusten mukaan sinulla on;

• Oikeus saada nähdä käsittelemämme henkilötietosi

• Oikeus vaatia virheellisten, vaillinaisten tai vanhentuneiden henkilötietojen korjausta

• Oikeus vaatia poistamaan henkilötietosi

• Oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä

• Oikeus pyytää henkilötietosi, jotta voit siirtää ne kolmannelle osapuolelle.

• Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet MuotoMyrsky Oy:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

 

Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, ellei meillä ole oikeudellista ja/tai perusteltua syytä olla toteuttamatta pyyntöäsi. Halutessasi käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, voit lähettää meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.

 

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

 

7. Tietoturvallisuus

Edistämme tietoturvallisuutta teknisten suojatoimenpiteiden lisäksi varmistamalla, että henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Käsittelemämme henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

 

MuotoMyrsky Oy

 

Tietosuoja

 

Osoite / Address

 

c/o Konttori

Itäinen Rantakatu 64

20801 Turku

Yhteystiedot / Contact

 

info@muotomyrsky.com

+ 358 50 4868624

Y-tunnus 2776384-1

Copyright MuotoMyrsky Oy 2018